Done For You

Uitbesteden| Laat de expert voor jou werken

Geen zin om zelf alle technische snufjes te moeten leren?

Wil jij je bezig houden met jouw core business?

Je weet hoe het werkt, maar wil er geen tijd insteken?

Dit, en meer, zijn redenen om te denken aan uitbesteden.

Contact opnemen voor meer informatie

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Emmalee weet wat er nodig is

Waarom Done For You

Werk vanuit krachten en niet vanuit valkuilen. Een uitspraak die wij omarmen. Iedereen heeft dingen die het beste bij hen passen. Jij hebt jouw bedrijf gestart vanuit een kracht, een passie, omdat jij daar 100% achter stond. Zo hebben wij dat ook. Onze krachten liggen op het gebied van E-mailMarketing & Marketing Automatisering. Na jarenlange ervaring, weten wij wat er nodig is om jouw lancering goed te laten verlopen. Aanmeldingen voor trainingen, workshops, online omgevingen, wij weten de reis die de klant moet maken te vertalen. Vanuit de technische jungle, naar de praktische inrichting.

Ook wij weten dat het lastig kan zijn om werkzaamheden uit te besteden. Natuurlijk denken wij graag met jou mee en bekijken we samen, wat in jouw situatie, de beste aanpak is.

Mogelijk is om uit te besteden op projectbasis of op abonnementsbasis. Je krijgt altijd een expert die voor je aan het werk is en met je meedenkt.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Maandelijkse abonnementen (5 uur, 10 uur, all-in)

Projectbasis (basis inrichting, koppelingen, ondersteuning)

Uitbesteden

Een 'eng' woord, horen wij vaak van onze klanten. Want, uitbesteden is loslaten. Het is een stukje controle dat je uit handen geeft. Niet iedereen lukt dat. Toch is het erg krachtig als je wel de stap durft te nemen. Want uitbesteden levert je ook veel op! Laat de 'nerds' aan de slag gaan met de techniek, de 'facebookadvertisers' met de advertenties, de 'social media masters' met hun posts op verschillende platformen... kortom: "Werk vanuit je krachten, niet vanuit je valkuilen"

Emmalee werkt samen met Businessklik voor de uitvoering van taken.

 

Emmalee, voor als je de nooddeur dicht wilt houden

Sta jij voor de nooduitgang?

Wil je echt geen tijd meer besteden aan de inrichting van je MailBlue, je Automations of je e-mailmarketing? Of wil je juist starten en dan in één keer goed geholpen zijn?

Neem contact op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Scroll naar boven