Praktische trainingen met resultaat

Zelf aan de slag met de E-MailMarketing & Marketing Automatisering voor jouw bedrijf én met  met een expert naast je, die direct meekijkt en meedenkt.

Zowel Live als Online Trainingen

Zelf leren je eigen E-mailMarketing & Marketing Automatisering te integreren? Online en Live, samen met een expert naast je, kan jij dit zelf ook!

Op locatie

Kies voor de locatie die bij jou past. Wij trainen op diverse plekken rondom Eindhoven en in Dordrecht in Het Nieuwe Kantoor, Allen te bereiken met de auto, trein en bus. Prachtige locaties, mét lunch en corona-proof. Zolang de regels het toestaan. Liever ergens anders? Laat het ons weten.

Zoom of Whereby

Er zijn genoeg systemen waarbij we online kunnen meeten. Wij gebruiken graag Zoom, maar ook via Whereby is het mogelijk om samen in te loggen. Geef je voorkeur aan en wij zorgen voor de connecties.

Wat gaan we doen tijdens een Done Together On the Job training?

Als je richting nodig hebt

Als je vastloopt in het proces en het fijn vind om direct je vragen te kunnen stellen. Als je van aanpakken weet en direct aanpassingen wilt uitvoeren. Dan is een 1:1 Together On The Job wat voor jou. Samen bespreken we de struikelblokken en pakken we direct de 'koe bij de hoorns'.

 • emmalee bullet

  Knelpunten

  We bespreken je knelpunten, waar heb je hulp bij nodig.

 • emmalee bullet

  Verbeteringen

  We bekijken de punten die verbeterd kunnen worden.

 • emmalee bullet

  Aanpassen

  Aan de hand van de verbeterpunten, passen we deze direct toe in je systeem.

Expertise

Patricia en Sabine werken al geruime tijd met MailBlue voor verschillende klanten. Hun expertise komt voort uit de jarenlange en dagelijkse ervaring met E-MailMarketing & Marketing Automation.

 

Deze praktische On The Job training zorgt ervoor dat je naar huis gaat met écht antwoord op je vragen en directe aanpassingen in je systeem.

Wij gebruiken het trainsysteem: Praatje - Plaatje - Daadje.

Korte instructie & theorie, visuele ondersteuning en daarna directe toepassing. Geen uren luisteren en thuisstudie. Gewoon, direct toepassen en handen uit de mouwen!

Start nu met jouw Done Together On the Job

Done Together On The Job 1:1 - Live

€189,-
 • 2 uur op locatie
 • Ochtend of Middag sessie
 • 1:1 met de expert

Done Together On The Job 1:1 - Online

€117,-
 • 1,5 uur via Zoom of Whereby
 • Ochtend of Middag sessie
 • 1:1 met de expert
Scroll naar boven